A kozmetikai termékeink piacra kerülésétől kezdve nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy készítményeinket felelősségteljesen és a természet számára tolerálható módon fejlesszük és állítsuk elő. Ezen elvnek megfelelően termékeink kikísérletezése és gyártása során nem végzünk állatkísérleteket, és a hozzájuk felhasznált alapanyagok beszerzésekor is ez a szempont az egyik fő követelményünk.

Natúrkozmetikumainkhoz természetes eredetű, kitűnő minőségű nyersanyagokat, különböző növényi kivonatokat, olajokat, virágzatokat és viaszokat használunk, amelyeket gyakran az élelmiszeripar is alkalmaz. Hatásosságuk évezredek óta a megfigyelések és tapasztalatok által megbizonyosodott, így nem szükséges önös érdekből más élőlényeknek szenvedést okozni.

Elítéljük mindazon gyártókat, és forgalmazókat, akik ezt nem így teszik, és fájdalmat vagy szenvedést okoznak védtelen állatoknak csak azért, hogy tökéletesítsék saját terméküket.

Bár az EU 2013. március 11-én betiltotta a területén árult késztermékek és azok összetevői állatokon való tesztelését, ha ugyanazt a terméket az EU-n kívül is árulják, akkor sajnos nincs semmilyen garancia arra, hogy az valóban kiérdemli a „cruelty-free” minősítést. Mi állatkísérlet-mentes kozmetikumokat készítünk és forgalmazunk, és kérjük Önt, kövesse ezt a szemléletet, és Ön is csak állatkísérlet-mentes termékeket vásároljon és használjon, segítve ezzel a mozgalmat, mely az állatok védelméért igyekszik tenni.