Menü
Az Ön kosara
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Blog RSS Csatorna

23 Feb Olcsó, vagy drága?
Zsófia Mihály 0 24684
Mikor valaki azt mondja valamire, hogy ez drága, vagy épp azt, hogy olcsó…mikor valaki megítéli egy termék, vagy szolgáltatás értékét, mielőtt azt használta vagy igénybe vette volna, azt mi alapján ..
17 Feb A természet édes gyógyíre a Méz
Zsófia Mihály 0 13033
A természet édes gyógyíre a MézA méz a virágok nektárjának, növényi nedveknek méhek által átalakított terméke. A méz közel 70 gyógy- és fiziológiai hatással bír. A méz kiváló szénhidrátforrás, ..
15 Feb Cruelty Free
Zsófia Mihály 0 12354
A kozmetikai termékeink piacra kerülésétől kezdve nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy készítményeinket felelősségteljesen és a természet számára tolerálható módon fejlesszük és állítsuk elő. Ezen el..
15 Feb A citrom jótékony hatásai
Zsófia Mihály 0 9661
Tudod-e, hogy mi mindenre jó ez a fanyar, savanyú, ám értékes és jótékony hatású gyümölcs?A citrom az egyik legértékesebb és legsokoldalúbb gyümölcs. A citrom fogyasztására azért van szükség, m..
18 Oct Mi van benne?
Zsófia Mihály 0 8412
A natúrkozmetikumok túlnyomórészt természetes növényi összetevőket tartalmaznak, emellett azonban csekély mennyiségben előfordulhatnak bennük állati eredetű és vegyi úton előállított alapanyagok is...
01 Oct Amivel a bőrünket mérgezzük
Zsófia Mihály 0 19142
A drogériák polcai roskadoznak a különböző kozmetikai márkák termékeitől. Mindegyik ki akar tűnni igényes csomagolásával, hangzatos ígéreteivel. A reklámokban gyönyörű topmodellek osztják meg velünk..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)