Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Akciós termék(ek)

Listázás:
Rendezés:
Arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal /Big Beauty Size Airless/ -18%

Arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal /Big Beauty Size Airless/

Arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal (50 ml)A feszesebb arcbőrértAnti-Aging aloe vera arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal a feszesebb arcbőrért!Úgy érzed, hogy bőröd száraz és ráncosodik? Megalkottuk számodra azt az anti-aging arcszérumo..

9,950 Ft 8,150 Ft Nettó ár: 8,150 Ft

Arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal /Glass Beauty/ -27%

Arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal /Glass Beauty/

Arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal (30 ml)A feszesebb arcbőrértAloe vera arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal a feszesebb arcbőrért!Úgy érzed, hogy bőröd száraz és ráncosodik? Megalkottuk számodra azt az anti-aging arcszérumot mely ható..

6,790 Ft 4,990 Ft Nettó ár: 4,990 Ft

Arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal /Silver Airless/ -20%

Arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal /Silver Airless/

Arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal (15 ml airless)A feszesebb arcbőrértAloe vera arcszérum hyaluronsavval és argánolajjal a feszesebb arcbőrért!Úgy érzed, hogy bőröd száraz és ráncosodik? Megalkottuk számodra azt az anti-aging arcszérumot m..

3,990 Ft 3,200 Ft Nettó ár: 3,200 Ft

Shea vajas arckrém sárgabarackmag olajjal és damaszkuszi rózsavízzel -11%

Shea vajas arckrém sárgabarackmag olajjal és damaszkuszi rózsavízzel

Shea vajas arckrém sárgabarackmag olajjal és damaszkuszi rózsavízzel (50 ml)Shea vajas arckrém a hidratált arcbőrért! Úgy érzed, hogy bőröd száraz és fáradt, vagy csak meg akarod tartani arcod frissességét? Megalkottuk számodra azt a bőrvédő és..

5,390 Ft 4,800 Ft Nettó ár: 4,800 Ft

Shea vajas kézápoló krém körömvirág- és kamillaolajjal -35%

Shea vajas kézápoló krém körömvirág- és kamillaolajjal

Shea vajas kézápoló krém körömvirág- és kamillaolajjal (100 ml)Az ápolt kezekértSzáraz, érzékeny, esetleg cserepes a kezed vagy csak bársonyos bőrre vágysz? Megalkottuk a számodra megfelelő kézkrémet, mely olyan összetevőket tartalmaz, melyek hid..

2,590 Ft 1,690 Ft Nettó ár: 1,690 Ft

SLS mentes Citromos-Rozmaringos kímélő sampon -42%

SLS mentes Citromos-Rozmaringos kímélő sampon

SLS mentes Citromos-Rozmaringos kímélő sampon (250 ml)Sajnos nehéz SLS mentes sampont  vásárolni, mert szinte minden bolti készítmény tartalmazza ezt az olcsó, de rendkívül jól habzó tenzidet. A baj vele nem csak az, hogy irritatív, hanem az..

2,590 Ft 1,500 Ft Nettó ár: 1,500 Ft