Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Mi imádjuk és védjük az állatokat! Kérünk, Te is tedd ezt!

Írta: Mihály Zsófia 2017/02/15 0 Hozzászólás(ok) Szépségápolás,

 


 

A kozmetikai termékeink piacra kerülésétől kezdve nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy készítményeinket felelősségteljesen és a természet számára tolerálható módon fejlesszük és állítsuk elő. Ezen elvnek megfelelően termékeink kikísérletezése és gyártása során nem végzünk állatkísérleteket, és a hozzájuk felhasznált alapanyagok beszerzésekor is ez a szempont az egyik fő követelményünk.

 

Natúrkozmetikumainkhoz természetes eredetű, kitűnő minőségű nyersanyagokat, különböző növényi kivonatokat, olajokat, virágzatokat és viaszokat használunk, amelyeket gyakran az élelmiszeripar is alkalmaz. Hatásosságuk évezredek óta a megfigyelések és tapasztalatok által megbizonyosodott, így nem szükséges önös érdekből más élőlényeknek szenvedést okozni.

 

Elítéljük mindazon gyártókat, és forgalmazókat, akik ezt nem így teszik, és fájdalmat vagy szenvedést okoznak védtelen állatoknak csak azért, hogy tökéletesítsék saját terméküket.

Bár az EU 2013. március 11-én betiltotta a területén árult késztermékek és azok összetevői állatokon való tesztelését, ha ugyanazt a terméket az EU-n kívül is árulják, akkor sajnos nincs semmilyen garancia arra, hogy az valóban kiérdemli a „cruelty-free” minősítést. Mi állatkísérlet-mentes kozmetikumokat készítünk és forgalmazunk, és kérünk téged, kövesd ezt a szemléletet, és Te is csak állatkísérlet-mentes termékeket vásárolj és használj, segítve ezzel a mozgalmat, mely az állatok védelméért igyekszik tenni.

Szólj hozzá te is!